duminică, 15 iunie 2014

Manichiura Minx


Te-ai întrebat vreodată cum poţi avea modele extravagante şi perfect reuşite pe unghiile tale aşa cum vezi prin reviste?  
 Dacă da, trebuie să afli de ultima modă în materie de unghii artistice apărută şi la Iaşi. Acest tip de manichiură poartă numele de Minx.
 Folosit de designeri precum Alexander McQueen, Valentino, Vivienne Westwood sau Givenchy, Minx a devenit o necesitate în lumea fashion, reprezentând luxul supreme în make-up-ul unghiilor.
 Este bineinţeles un accesoriu nelipsit din look-ul vedetelor, Beyonce, Lady Gaga, Eve, Rhianna îşi etalează manichiura Minx de fiecare dată când au ocazia. 
 Unghiile strălucitoare, transformate în adevărate opere de artă, atrag atenţia oricui şi se pot asorta atât cu ţinutele casual, cât şi cu cele de seară.

 Fie că eşti în căutarea unui model elaborat sau a unei culori speciale(ca cea puternic metalică), Minx are soluţia pentru tine.
  În funcţie de gusturi, există mai multe modele şi culori de manichiură Minx.
Pentru un aspect strălucitor, care va atrage atenţia tuturor la un eveniment special alege auriu sau argintiu.

Acest tip de manichiură te va scoate cu siguranţă din anonimat, iar dacă ai puţin curaj, o poţi asorta chiar şi la o ţinută de zi.

 Dacă vrei o manichiură fabuloasă  optează  pentru  Minx, nu te vei plictisi prea curând de aspectul unghiilor tale. Minx este hot, hot , hot şi dacă îţi doreşti o astfel  de manichiură te aşteptăm la Madlene!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu