miercuri, 17 decembrie 2014

Fii magică de sărbători



                                                      
 E decembrie, luna cadourilor, plină de magie şi strălucire, dar şi bogată în sărbătoare şi petrecere. Te-ai gândit ce ţinute vei adopta? Dar styling, make -up? Dacă în celelalte două privinţe sunt convinsă că te vei lăsa pe mâna unor profesionişti, şi eu sunt aici să-ţi ofer câteva tips-uri în ceea ce priveşte machiajul. Înainte de toate îţi sugerez să-ţi faci o programare la cosmetică pentru o bună stilizare a sprâncenelor, un tratament pentru hidratare şi revigorare a tenului şi poate chair un masaj facial care face minuni.
Un machiaj arată spectaculos pe un ten hidratat foarte bine in prealabil. Şi nu uita să consumi foarte multă apă, chiar dacă nu ne mai bucurăm de razele călduroase ale soarelui. La o petrecere , cum e cea din seara de Crăciun sau cea dintre ani , putem incerca stilul de machiaj pe care nu ne-am încumeta să îl purtam zi de zi, să ne accentueze trăsăturile, pline de culoare şi strălucire .De la machiajul elegant de seară în tonuri de auriu , argintiu sau bronz, care îţi vor sublinia discret trăsăturile, la popularul şi mult îndrăgitul smokey în nunaţe de negru , cenuşiu , maro sau indigo, violet , la cat-eye sau glamouros -ul pin-up şi buzele roşii , sunt doar câteva din sugestiile mele pentru că tu să te simţi cu adevărat strălucitoare.


Fie că optezi pentru un machiaj mai clasic şi luminos potrivit unei petreceri elegante, fie că alegi ceva îndrăzneţ şi intens pentru o seară în club sau unul glossy pentru o petrecere restrânsă alături de prieteni sau familie.  
  Te aştept cu drag.
                                Cristina -Make-up Artist
                                  









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu