vineri, 18 decembrie 2015

Fii prietenul tău!


Unul din cei mai mulți dușmani  ai omului este el însuși. De multe ori am avut mirarea să aud de la clientele mele că nu își doresc un tratament care să includă și extracție deoarece dupa o astfel de procedură le-a apărut acnea. Din acest motiv vreau să scriu acest articol pentru a putea pune punctul pe “I” și pentru a explica de ce se întâmplă acest lucru. După cum spuneam cel mai mare dușman al omului este omul și din acest motiv corpul nostru a fost creat în așa fel încât să se autoprotejeze de orice impact din exterior.  
Procesul de extracție nu trebuie să dureze mai mult de 15 minute, după scurgerea acestui timp corpul nostru care percepe extracția ca o agresiune,  începe să se apere. Așa apare elimiminare în exces a secreției de sebum fapt ce conduce la apariția acneei.
De cele mai multe ori nu sunt suficiente 15 minute pentru a înlătura toate punctele negre, dar noi trebuie să fim conștienți că acele puncte nu au apărut într-o zi și nu pot să dispară la o singură procedură toate. Pentru a avea un ten impecabil trebuie să se efectueeze un astfel de tratament o dată la 28 de zile, și nu mai devreme căci va apărea același efect reversibil și vom declanșa excesul de sebum. Dacă vom curăța tenul odată pe lună nici nu va fi nevoie de 15 minute pentru a le înlătura și în acest fel vom îndepărta toate efectele adverse ce pot apărea.
 Ai grijă de tenul tău și ferește-l de toți chiar și de tine ;) 
Marta-Estetician                                                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu