miercuri, 6 iulie 2016

Vara e la picioarele tale!

Toate femeile își dorsc ca pe lângă o piele fermă și un păr hidratat să aibă unghii frumoase și bine îngrijite. După cum se știe, mâinile sunt cartea de vizită a oricărei femei, iar din aceast  motiv hidratarea, curățarea și scurtarea lor reprezintă niște pași foarte importanți.

Însă odată cu venirea verii trebuie să acordăm mai multă atenție și pedichiurii. Venirea căldurii este un motiv bun de bucurie și pentru picioarele tale, care așteptau de mult să se bucure de noile tale sandale.  Dar,cum este  mai bine să îți ingrijești picioarele?Cea mai bună si rapidă variantă este vizita într-un salon de specialitate unde picioarele tale vor fi răsfățate până în vârful degetelor.
O grijă completă a picioarelor tale presupune scurtarea, finisarea unghiilor și  a cuticulelor . Pas urmat de îngrijirea tălpii, eliminarea pielii moarte cu o pilă special creată pentru aceasta, și un gomaj bine efectuat. Iar după urmează alegerea culorii dorite. Acum piciorele sunt gata și ele să se bucure de razele soarelui.
Dacă doriți și o hidratare intensă atunci puteți opta pentru o pedichiură spa. În timpul acestui tratament piciorele tale vor beneficia de un adevărat răsfăț și cu siguranță îți vor fi recunoscatoare. 


 Acum piciorele sunt gata și ele să se bucure de razele soarelui.

Ioana- Nail Stilist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu