marți, 7 martie 2017

Primăvara începe cu tine...

Am pășit deja în anotimpul cald și parcă primăvara ne mângâie cu raze calde de soare. Am renunțat de ceva vreme la fulare și căciuli de iarnă. Martie ne trezește acum ca din hibernare pe noi și întreaga natură.  Ne dorim cu ardoare să facem plimbări în aer liber și să aruncăm hainele groase, pentru un pic de mișcare. Urmărim natura, în fiecare zi, cum prinde viață prin verdele crud al ierbii, care timid pășește anunțând  speranța și reînnoirea naturii pe pământ.
În martie este sărbătorită ziua femeii, de aceea,  natura îmbracă haine noi iar florile raspândesc vestea pe întreg Pământul. Lalele, narcise, zambile parfumate, viorele plăpînde, ghiocei curajosi, mulți toporași colorați, copaci înfloriți si multe albinuțe participă la această mare sărbătoare, ca la o ceremonie.
Astăzi vă invit pe fiecare dintre voi  să  urmăriți îndeaproape frumusețea naturii și apoi vă rog să o transpuneți  în viața voastră, pentru că natura este frumoasă, pentru că primavara aceasta  se poartă naturalul.
 În materie de make-up rămâne și anul acesta tenul sănătos și radiant, se poartă în continuare sprâncenele statement ( întotdeauna dese și lungi). După tehnica de sculpting  introducem în machiaj în acest an și tehnica de strobing. Accentul se va pune  pe tenul luminos, proaspăt și strălucitor. Scopul iluminatorului  în tehnica de strobing este să scoată în evidență  zonele cu volum ale feței, unde lumina cade în mod natural. Astfel se aplică această tehnică prin aplicarea de iluminator pe zonele cu volum: de exemplu deasupra pomeților, pe centrul frunții, pe lungul nasului, pe buza superioară  în arcul lui Cupidon, pe zona punctului  cel mai înalt de sub sprâcene și  zona cu volum a bărbiei.
Machiajul anului 2017 este inspirat din machiajul anilor 80’ așa că e timpul să introducem lipstick-urile cu sclipici, pentru un look magic și glossuri de buze hidratante. Tot pentru acest an este în vogă și machiajul pleopelor cu glitter, pentru un look jucăuș și îndrăzneț în același timp. Totodată veți căpăta un aer  misterios și seducător care va lăsa numeroase impresii  de neuitat.
Inspirată tot din anii 80’ a luat viață și tehnica draping, care presupune conturarea trăsăturilor doar cu fardul de obraz. Această tehnică are efectul de a crea un look proaspăt și conferă suplețe trăsăturilor feței. Prin această metodă de sculpting  se creează iluzia optică de trăsături ridicate. Culoarea  fardului  de obraz se extinde pe bărbie și pe arcade.
Linia de tuș suportă o mică modificare în acest an și anume se poartă cat-eye minimalist cu o linie de tuș la baza colțului extern. Doar că în acest an se poate schimba clasicul negru cu alte culori mult mai îndrăznețe.   
La Madlene, frumusețea femeii este pe primul loc, în fiecare zi!


Diana - Make-up Artist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu