vineri, 6 martie 2015

Tratament cu parafină


Mâinile unei persoane sunt tot timpul la vedere. Ele pot arăta caracterul, personalitatea, munca desfășurată sau chiar starea de spirit.  M-am gândit să vă împărtășesc și vouă câteva “trucuri”care să vă ajute să vă pregătiți pielea pentru primăvara care vine cu pași repezi.
 Pentru o hidratare maximă a mâinilor și picioarelor vă recomand un tratament cu parafină.
Ce este parafina?

  Ei bine dragii mei, parafina este asemănătoare cu ceara pe care o folosim și la epilat, prima diferență dintre ele fiind consistenţa. O altă deosebire ar fi punctul de topire, în cazul parafinei este mult mai scăzut asta favorizând scufundarea mâinilor și picioarelor, fără a fi în pericol de ardere a pielii pe care este aplicată. Parafina se topește la o temperatură de 48 grade Celsius, într-un aparat destinat și creat special pentru această procedură.
 Dacă aveți pielea mâinilor uscată sau aveți probleme cu călcâiele crăpate vă recomand cu drag acest tratament. Tratamentul cu parafină, acţionând în profunzime, îmbunătăţeşte fluxul sanguin,previne îmbătrânirea dar ajută şi la hidratarea în profunzime a pielii .
      Dragii și dragele mele vă aștept  la un tratament cu parafină care ar  decurge aşa:
 -Dezinfectarea mâinilor sau a picioarelor
-Un gomaj blând
-Hidratarea cu o cremă specifică
-Aplicarea parafinei  până la formarea unei pelicule, care se lasă 20 min să acţioneze în mănușă sau botoșeii flauşaţi pentru a păstra căldura cât mai mult timp.
-Masajul final cu crema hidratantă


  Pentru a observa şi simţi şi voi o piele mult mai fină şi catifelată a mâinilor şi picioarelor, mai multe informaţii, voie bună ,o cafea sau un ceai cald pe durata tratamentului, vă aştept cu drag pe la noi!
                                        Laura-Nail Stilist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu