sâmbătă, 17 decembrie 2016

Cum vă îngrijiți corect cuticulele?

Cuticulele îți dau bătăi de cap? Tăiate sau doar împinse, cuticulele au nevoie de hidratare și hrănire. Astfel,  un ulei de cuticule ar putea fi de mare folos pentru a avea unghii sănătoase.
ORLY Cuticle Oil+ sare în ajutorul nostru cu o formulă nutritivă ce hidratează, îmbunătățește vizibil aspectul cuticulelor și ca un plus față de celelalte produse, stimulează creșterea unghiilor.
Pentru o experiență senzorială delicioasă, ORLY Cuticle Oil+ are o aromă dulce de flori de portocal și cireș sălbatic iar alături de uleiul de semințe de struguri și aloe vera, Cuticle Oil+, oferă un plus de calmare și emoliere.
Textura consistentă și densă, intră destul de repede în piele protejând unghiile de bacterii. În cazul în care cuticulele sunt rupte, din lipsa hidratării, pielea devine iritată și se umflă, putând apărea chiar și infecții. Folosirea constantă a uleiului ORLY Cuticle Oil+ dă un plus de sănătate unghiuțelor.
Reguli de aplicare:
Aplicarea se face ușor cu ajutorul pensulei speciale, de câteva ori pe zi sau măcar seara înainte de culcare, masând cuticulele în sens invers creșterii lor, evitând astfel lipirea acestora de unghiuțe.

O manichiură frumoasă nu înseamnă doar o culoare de ojă la modă, ci și unghiuțe tăiate frumos dar și cuticule fine, catifelate și sănătoase.

Roxana - nail stilist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu