miercuri, 1 februarie 2017

Ingrediente minune pentru picioare frumoase!

Ureea: este un ingredient des întâlnit în produsele cosmetice și dermatologice datorită efectului său intens hidratant și keratolitic (exfoliază blând stratul cornos al epidermei). Ureea cosmetică are rolul de a preveni infecțiile pielii și acționează rapid asupra diverselor mâncărimi. Îmbunătățește rapid textura pielii. Din acest motiv multe produse pentru îndepărtarea calusului  îl vor conține. De fapt ureea este un compus natural care se găsește în corpul uman în fiecare celulă sănătoasă. Ea este localizată acolo unde se leagă umiditatea pielii. O piele normală conține 1% uree. Picioarele pot fi vulnerabile iar problema pielii  îngroșate a picioarelor poate apărea oricând iar călcâiele crăpate pot deveni o poartă de intrare a infecțiilor micotice și bacteriene. Cu atât mai sensibilă devine problema în cazul persoanelor care suferă de diabet, unde  procesul de vindecare al rănilor poate să dureze mult timp. Această uree grăbește procesul de vindecare și de cicatrizare al rănilor.
Lanolina: un alt ingredient din produsele cosmetice cu  un puternic rol reparator și protector al pielii uscate și deteriorate. Utilizată și în combaterea bătăturilor și a crăpăturilor. Lanolina se obține prin prelucrarea lânii de oaie.

Rozmarinul: plantă cu efect antiseptic ce are un conținut ridicat de vitamina C și A. Renumit pentru proprietățile sale cicatrizante și antimicrobiene, intervine în vindecarea unor plăgi deschise sau răni (antiinflamator). Pe lângă toate aceste efecte benefice conferă și un efect răcoritor.
Aceste ingrediete  alcătuiesc  o mică parte din secretele naturii  oferite de  “Pedichiura Medicală” un serviciu oferit  de salonul Madlene Nail Bar&Spa.
Pedichiura Medicală îți vindecă picioarele și le creează un scut de protecție împotriva bacteriilor.
Acum pășești cu încredere!

Diana- Nail Stilist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu