luni, 8 mai 2017

Ce este nevoie să știe un Make-up Artist despre tine?

Atunci când mergi la machiaj, faci acest lucru pentru că îți dorești  fie o schimbare, fie o înfrumusețare a chipului sau vrei să te transformi  pur și simplu într-o femeie care nu va trece neobservată. Apoi  îți alegi  ținuta diafană, coafura potrivită, pantofii perfecti s.a.m.d. Aceste detalii  îl lasă pe make-up artist să descopere puțin despre personalitatea și perspectiva pe care o  persoană  o are vizavi de rezultatul final și anume acel moment când în oglindă rezultatul este cel așteptat. 
   Make -up Artistul  vede frumusețe pe fiecare chip și tot el are abilitatea să scoată în evidență  prin machiaj, trăsături ale personalității  noastre. Make-up artistul este pictorul frumuseții ce conturează tabloul vieții noastre. Fie că  participi la un eveniment monden, fie că apari în fața camerelor de filmat sau îți  adaugi fotografiile pe contul de socializare este vorba despre propria noastră imagine. Imaginea noastră  a devenit din ce în ce mai importantă și ne dorim mereu să îmbunătațim ceva la noi.
 Spune-i make-up artistului  ce vrei să  te reprezinte, fii deschis și sincer cu privire la mesajul pe care vrei să îl transmiți  celor din jur prin machiajul pe care urmează să îl porți. Gândește-te dacă ceea ce alegi te avantajează  pe tine ca persoană și ca atitudine. Poți alege un machiaj simplu natural dacă ești  o persoană care rareori apeleză la machiaj pentru a rămâne într-o zonă de confort cu propria persoană sau  poți iesi din anonimat dacă vrei și poți alege un machiaj romantic și feminin. Dacă esti  o persoană misterioasă, ori dacă ești o fire extrovertită  te vei simți confortabil cu un machiaj mai accentuat. Machiajul vorbește despre noi de cele mai multe ori și transmite celor din jur informații despre noi. Machiajul poate contura trăsăturile naturale sau poate transforma și schimba o fizionomie. Un make-up artist va ști de fiecare dată ceea ce dorești să transmiți deci  lasă-l să îți cunoască personalitatea pentru ca rezultatul să fie cel dorit, cel potrivit exact personalității tale.
Vă invit să ne cunoastem!
  ”Suntem în căutarea frumuseții deoarece indiferent cât de frumoasă ar fi o persoană ea nu crede că este frumoasă cu adevarat”  Don Miguel Ruiz
Diana-Make-up Artist


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu