miercuri, 14 iunie 2017

Ritual de manichiură Jessica Thermal Hand Mitens

Puteti avea parte de un răsfăț complet pentru unghii, cuticule și pielea mâinilor în doar 10  minute cu  ajutorul mănușilor termice. Acest ritual de îngrijire presupune aplicarea a trei produse inovatoare de hidratare și reparare a pielii. Ritualul presupune aplicarea din abundență a unor produse special create pentru mâini. Astfel mâinile acoperite  cu creme și ulei special  vor fi înfoliate și introduse în mănușile calde termice pentru accelerarea efectului de reparare și hidratare intensivă.
Iată așadar ce fac aceste produse și  cum acționează:
1. Jessica Nourish este o cremă tratament pentru cuticule, mâini, coate sau chiar călcâie crăpate. Conținutul ridicat de alantoină va determina cicatrizarea rănilor greu vindecabile. În plus alantoina va îmbunătăți capacitatea stratului exterior al epidermului (Stratum Corneum) de a reține apa fiind așadar un bun hidratant.
2. Jessica Phenomen Oil  este un ulei special  creat  să înmoaie cuticulele și să favorizeze întărirea unghiilor datorită extractului de jojoba, migdale și orez .
3. Jessica Hydracreme este o cremă emolientă care conține extracte naturale  de miere și salvie.
4. Jessica Thermal Hand Mitens  sunt mănuși termice special create să se încălzească la o temperatură moderată pentru piele. Căldura produsă de acestea va favoriza pătrunderea  substanțelor hidratante în epidermă astfel pielea devine mai fină, mai catifelată iar exfolierea și ruperea cuticulelor  va fi împiedicată. Mănușile calde ajută ca unghiile, pielea mâinilor dar și cuticulele să se mențină hidratate natural.

Pentru a veni în ajutorul unghiilor deteriorate  și readucerea aspectului sănătos, recomandăm a se folosi și acasă pentu minim 6 săptămâni unul dintre cele 9 tratamente specifice diferitelor probleme:
Unghii uscate - Rejuvenation
Unghii casante - Recovery
Unghii normale - Reward
Unghii deteriorate chimic - Restauration
Unghii moi - Critical Care
Unghii active - Life Jacket
Unghii exfoliate - Fusion
Unghii fisurate cu imperfecțiuni - Flawless.

Spune-ne problema unghiilor tale, iar noi găsim cea mai bună soluție adaptată pentru tine.

Diana - nail specialist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu