miercuri, 12 iulie 2017

Secretele machiajului High Definition

Machiajul HD este un tip de machiaj special creat pentru ședințele de fotografie ori filmări. Acest machiaj  vine ca o necesitate după apariția revoluționarei tehnologii HD, care nu mai lasă niciun defect să treacă neobservat, oferindu-ne astăzi imagini tot mai clare. Produsele de machiaj high definition,  în ciuda puterii mari de acoperire,  au o textură ușoară care nu este surprinsă de camera de fimat ori de aparatul de fotografiat. Acest tip de machiaj are ca scop corectarea micilor defecte și de a evidenția trăsăturile frumoase și naturale ale unei persoane.
Bazele de machiaj HD dar și fondurile de ten HD, resping lumina în mod diferit, iar fața capătă volume frumoase, având ca rezultat final un ten radiant impecabil și nu va mai rămâne plană ca în cazul fondurilor de ten obișnuite cu acoperire mare.
Blush-ul, sculpting-ul  și bronzer-ul se vor folosi doar cele în nuanțe mate. Deoarece cele sidefate își vor pierde intensitatea în fotografii.
Bronzer-ul poate fi aplicat și pe conturul feței, pe linia părului, pe linia maxilarului, pentru a se obține un efect tridimensional în machiajul de fotografie.
În machiajul HD dacă sunt aplicate și gene  false efectul  dat de acestea va fi de a accentua  privirea ochilor și de  a defini  machiajul creat, înfrumusețând totodată întreg chipul.
În machiajul HD, ca dinții să pară mai albi se  va folosi un ruj cu un subton rece, iar pentru un plus de volum se va aplica puțin gloss.
Machiajul  aerat și ușor de purtat este tot mai căutat, deoarece ne place naturalețea, indiferent că vorbim de  un make-up de fotografie sau de o filmare high resolution.
Evenimentele cu adevărat prețioase  sunt de neuitat.
Cu machiajul HD zâmbești în toate  fotografiile!

Diana - make-up artistNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu