luni, 11 septembrie 2017

Ce manichiură purtăm în această toamnă?

Cu siguranță poți purta orice manichiură îți place dar dacă vrei să fii în trend poartă o manichiură deosebită.
Dacă este toamnă lăsăm deoparte nuanțele pastelate și ne îndreptăm atenția în mod deosebit spre nuanțe mai închise.Orice manichiură începe bineînțeles cu o îngrijire a pielii mâinilor(o piele hidratată și îngrijită va da manichiurii un aspect elegant).Solicitați așadar de fiecare dată un tratament personalizat spa potrivit pentru d-voastră.Specialiștii salonului Madlene nail bar & spa vă pun la dispoziție diverse rețete spa de îngrijire a mâinilor.
Ce ține de forma unghiilor,va trebui să fie mereu în armonie cu aspectul mâinilor astfel încât, dacă avem niște degete mai grosuțe e firesc să optăm pentru  unghii mai lungi dar nu exagerate.Iar un pat unghial mai lat este avantajat de o formă pătrată nicidecum rotundă.
Dar ce culori ar fi de preferat?
Pentru a face tranziția de la vară la toamnă putem opta pentru o nuanță dulce de nude. Potrivit ar fi nudu-l piersică. Pe masură ce vremea se mai răcește putem opta pentru nuanțe mai închise. Poti alege desigur să iți personalizezi manichiura în diferite moduri.Iată câteva idei ce vi le propunem în această toamnă.
1.Trebuie să experimentezi măcar o dată manichiura albă cu imprimeuri închise.Diferite imprimeuri chiar diverse ștampile ies foarte bine în evidență,poti  opta pentru imprimeuri geometrice diverse sau chiar fructate. Fii îndrăzneață!
2. Revine în această toamnă manichiura french ce nu trebuie neapărat să fie alb cu lac transparent roz,ci, putem jongla cu o diversitate de culori. De exemplu, un maro cu alb,french întors, este alegerea perfectă pentru o manichiură elegantă și stilată ce se potrivește cu orice ținută.
3.Unghiile sunt accesoriile tale de preț în acest anotimp,de aceea le putem transforma în adevărate  bijuterii.
Putem adăuga peste culoarea favorită, câteva detalii metalice pentru a obține un efect superb și prețios.
Imaginați-vă culoarea negru pe unghii cu linii metalice aurii sau argintii. Scoatem astfel din anonimat manichiura și îi dăm un plus de rafinament.
4.Este toamnă deci se poartă gri,în special griul deschis dar nu există  o regulă.Griul se poate combina cu succes și cu alb sau negru pentru a crea diverse detalii geometrice spectaculoase.
5.Culoarea prunei este în trend și în această toamnă.
Știați că nuanțele subtile de nude cu tentă de mov se asorteză perfect cu accentele metalice. Doar câteva puncte metalice sunt suficiente pentru a pune în evidență această culoare romantică.

Vino la Madlene Nail Bar & Spa pentru a fi mereu la curent cu cele mai în vogă manichiuri!
Diana -nail specialist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu