joi, 22 octombrie 2015

Scapă de stres

 Cum ar fi să scapi de stres cu ajutorul unei manichiuri? 
Cu tratamentul Spa Antistres  acum este posibil! Cu produse naturale care curăță, hidratează  și ajută la refacerea pielii.
Se începe cu un peeling foarte hidratant ce conține ulei de măsline, sare marină, vitaminele A,E și D3 și extracte de mușețel, morcov, ricin, lămâie.
Acest gomaj este însoțit și de un masaj relaxant, iar îndepărtarea gomajului se face în apă caldă intens hidratantă datorită feliilor de lămâie și a pudrei efervescente care ajută la albirea pielii și a unghiilor.După îndepărtarea peelingului se aplică un ser calmant pe bază de ulei de măsline, ceară de albine și lavandă care hidrateză și calmează pielea. Cuticulele se hrănesc datorită uleiului antistres pe bază  de ulei de măsline, germeni de grâu, lavandă și melisă. Serul acționează 5 minute apoi se masează  și se  aplică crema hidratantă cu ulei esențial de lămâie, însoțită și de un masaj relaxant al mâinilor. În acest  mod poți avea o manichiură impecabilă, mâini intens hidratate și o stare de bine, departe de griji și probleme.


     Ioana - Nail Stilist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu