duminică, 2 februarie 2014

Despre noi




Vrei sa stii ce este? … ce suntem? … cine suntem? …ce vrem?... Pai sa povestim atunci:

     Madlene Nailbar & Spa! Waw, ce bine suna, dar stai sa iti explic ce facem. E primul bar de manichiura din Iasi. Si pe langa serviciile de manichiura complexe va invitam si la cosmetica, machiaj profesional, spa sau masaj .Am plecat incet la drum acum un an de zile, la inceputul anului 2013,cand afara era frig si toata lumea se ascundea in baruri, cafenele, coaforuri, mall-uri sau acasa . Am adunat prieteni, colegi, cunostinte, oameni frumosi care au gusturi ceva mai diferite si am decis sa adoptam un concept de mare succes  in lume si sa recreem atmosfera  plina de bun gust si rafinament a unui loc NOU, AVANGARDIST si DINAMIC. Nail bar-ul la origine a aparut prin ideea geniala a trei prietene din New York, acum cativa ani. Femeile tinere stau tot timpul  cu mainile in atentie. Astfel mainile se vad tot mai mult in zilele noastre, iar oja a a devenit frecvent asortata cu tinuta vestimentara si schimbata la doua-trei zile.
    Stim ca timpul e pretios, iar o femeie moderna din Iasi are nevoie de ingrijire cel putin de doua ori pe saptamana, asa ca nu iti  fa probleme din cauza timpului asta o sa facem noi, iti uram doar ”bine ai venit!”.Cu rezervare sau fara, aici este locul unde mereu vei gasi o o pata de culoare, ceva diferit si nou, acel ceva de care ai nevoie. Rafinament, stralucire sau simplitate in functie de gust atat pentru unghiile tale cat si pentru pielea ta. 
    Un singur loc pentru un vin bun, o manichiura si o pedichiura reusita, un masaj relaxant, un machiaj WAW, un gomaj ca la carte si toate prietenele langa tine. Bonus un personal atent la nevoile tale, concentrat pe rezultate excelente si branduri exclusiviste, tot ce e mai bun pentru clientii nostri. Ai la dispozitie un bar chic, cafea, vin, sampanie pentru a sarbatori zile importante sau deosebite, de ce nu o simpla zi de azi.
Bucura-te de o intalnire cu prietenele tale in timpul unei manichiuri sau pedichiuri ori inchiriaza locul pentru diverse ocazii. Garantam o experienta de neuitat care iti va lasa doar o dorinta acuta de a reveni.
    Ne fascineaza culorile, florile,lucrurile mici, detaliile, moda, oamenii si complexitatea. Nu suntem un simplu nail bar ci cream un stil de viata, insufletim frumosul si militam pentru timpul tau de relaxare. Suntem sofisticati dar si interesanti, vei descoperi ceva nou de fiecare data cand ne vei calca pragul. Stilul feminin si design-ul avangardist  echilibrează balanta pentru toate genurile.
   Existam pentru oamenii frumosi care caută frumos. Un concept nou,avangardist.. locul unde visele capata o forma, se implinesc si dintr-o data devin realitate ...  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu