luni, 19 mai 2014

Manichiura care durează minim două săptămâniDacă lacul de unghii iţi sare când iţi este lumea mai dragă, înseamnă că aceste rânduri iţi sunt dedicate ţie.
Deja nu mai este o noutate conceptul de manichiură permanentă pentru noi.
Femeia modernă nu mai are timp să-şi refacă manichiura la 3 sau 4 zile. Să o faca acasă? E prea obosită după atâtea ore petrecute la serviciu.
Aşa că produsul “vedetă” în domeniul manichiurii este oja permanentă sau “
soak off” - un gel colorat care se aplică pe unghii doar in 30 de minute si durează până la câteva săptămâni. Indiferent de cât timp ţii unghiile în apă, lacul nu se decojeşte!
Astfel vei avea  o manichiură impecabilă pentru cel puţin două săptamâni.
Inovaţia constă in unghii perfecte, cu aspect natural.
Acest tip de ojă protejează unghia naturală şi o ajută să crească, fără a avea un efect negativ asupra acesteia.Este ideală pentru femeile ocupate, ce nu au timp să meargă la salon pentru ingrijirea manichiurii săptamanal, şi nu numai.
Poţi alege dintr-o multitudine de nuanţe sau să optezi pentru designul preferat.Orice este posibil cu această ojă-minune. Prin urmare, acum poţi avea o manichiură sau pedichiură impecabilă, mai ales că unghiile de la picioare cresc mai greu decât cele de la mâini şi o pedichiură cu ojă permanentă va rezista cel putin o lună.

Te-ai întrebat care sunt avantajele ojei permanente?
Câteva dintre ele :
O culoare fără imperfecţiuni care durează peste 2 săptămâni, un luciu intens şi de durată, este perfectă pentru femeile ocupate, pentru ocazii speciale, vacanţe şi în orice moment dacă iţi doreşti  o culoare durabilă.
Şi dacă iţi mai spun că la finalul aplicării ai unghiile  perfect uscate , te-am convins?
Eu zic că daaaa…J
                                                                                
                                                               Andreea-Nail Stilist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu