duminică, 13 iulie 2014

Picior peste picior










Vara,pedichiura ta are nevoie de ingrijire speciala, mai ales ca acum picioarele sunt expuse mult mai mult. Si tot vara ne confruntam cu o multime de alte probleme: picioare umflate din cauza temperaturilor ridicate, deshidratarea pielii, picioare obosite si o piele incarcata din cauza poluarii si a prafului, transpiratie, expunerea in exces la soare.
  Desi picioarele unei femei sunt de 5 ori mai importante decat greutatea pe care aceasta o are, avem tendinta de a le neglija si nu le acordam intodeauna atentia cuvenita in ritualul zilnic de frumusete.
Pe langa aspectul ingrijit, pedichiura facuta la salon iti ofera mult mai multe beneficii in special asupra psihicului tau si starii de bine si asta pentru ca un specialist face mult mai mult decat o simpla pedichiura. La salon ai parte de tratamente complete si complexe, care indeparteaza celule moarte, calusul, iar pielea va radia pur si simplu. Masajul picioarelor e folosit de specialisti pentru a stimula circulatia sangelui in picioare si talpi si pentru a induce o stare de relxare la nivelul intregului corp. Masajul talpilor este una dintre cele mai importante proceduri de care te poti bucura la un salon de manichiura si pedichiura.

 
Rasplateste-ti picioarele si iti vei rasplati intregul corp, pentru ca cu cat picioarele tale se simt mai bine, cu atat mai bine te vei simti si tu!
Cat de des ai nevoie de o pedichiura? Cel putin o data la doua saptamani si e indicat sa faci o vizita la salon de fiecare data. Chiar daca pare usor de realizat acasa, in realitate e o diferenta foarte mare fata de tehnicile si tratamentele Spa de care ai parte la un salon de manichiura si pedichiura.In plus, specialistii te asteapta cu o varietate de culori si ultimele tendinte.Nu ramane decat sa iti faci o programare spre starea ta de bine…






Andreea-Nail Stilist
https://www.facebook.com/madlenenailbar


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu