marți, 30 decembrie 2014

Cum ne pregătim tenul pentru petrecerea dintre ani


 Bate Anul Nou la usă, după datinile vechi se spune : ,,Cum întâlnim anul nou, aşa  îl vom petrece” din acest motiv, noi femeile trebui să ne gândim cu mare atenţie cum vom arăta în seara de Revelion, adică ţinuta pe care o vom purta, ce machiaj vom avea. Vă vin în ajutor prin dezvăluirea unui secret : ,,pentru ca machiajul să arate fenomenal pe chipul nostru avem nevoie de un ten frumos, sănătos şi hidratat.
Vreau să vă povestesc despre un tratament revoluţionar -Skin Regimen-. Acest tratament are un motto :,,imbătrânire dezactivată –tinereţe activată . Sună frumos ,dar staţi să vă povestesc  : este un tratament facial Spa, care împreună cu o tehnică de masaj-Kabat, pot schimba procesul de imbătrânire în sens invers. Kabat este o tehnică de rulare a pielii, care sfarmă cristalele de toxine, infiltrate în ten,ajuta  la activarea sistemului limfatic şi sanguin, la dezintoxicarea tenului.  Rulajul pielii este perceput de corpul nostru ca o leziune, în consecinţă vor fi activate celulele stem care au capacitatea de a înlocui celulele noastre şi de a le trata pe cele bolnave, deci, tenul nostru va avea schimbări benefice vizibile imediat după efectuarea tratamentului facial.
Produsele acţionează perfect în concordanţă cu masajul  special- Kabat. În concluzie, acest tratament diminuează ridurile, redă tenului un aspect mai tânăr, mai sănătos pe care se va putea aplica machiajul dorit şi care va arăta uimitor pe un ten hidratat.

La mulţi ani !!!                                                                 Marta - terapeut masaj şi întreţinere corporală

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu