miercuri, 11 februarie 2015

O privire seducatoare...

   

       

            Deşi ridurile de pe mâini şi din zona gâtului ne descriu vârsta ,cele mai mari probleme le avem din cauza ridurilor din jurul ochilor.Astazi vă prezint o cremă fină, hidratantă şi emolientă cu efect antiage care ne ajută să reorganizăm şi să netezim vizibil suprafaţa pielii şi nu în ultimul rând să ameliorăm vizibil pungile de sub ochi ,facilizând dezvoltarea depozitelor adipoase fapt ce aduce beneficii în zonele cu retenţie de apă.
       

În fiecare seară, după igienizarea feţei se aplică crema ,cu moderaţie în zona ochilor prin netezire uşoară. Această procedură ne ajută la regenerarea ţesutului epitelial ceea ce dă strălucire tenului, şi la o producere de colagen fapt ce ne  ajută la diminuarea ridurilor şi la o tonifiere facială.Toate aceste minuni produse de cremă sunt datorate : extractului de acmela,cofeinei,lăptişorului de matcă,extractului de neroli şi uleiului esenţial de grapefruit.








O privire seducătoare poate cuceri nu doar inima unui bărbat ci înteaga lume.Fii regina şi toţi vor fi la picioarele tale!


Crema este din ingrediente 100% naturale şi o găsiţi la noi în salon.
Marta-Estetician

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu