luni, 9 februarie 2015

Unghiile cu gel devin o placere!                                                                                                                                                                           Ultima inovatie in materie de unghii a ajuns si la
noi in salon!Primul gel dizolvabil este vedeta sezonului!Cate dintre noi nu ne mai dorim sa ne fie pilite unghiile la intretinerea gelului si sa vedem unghia mai sanatoasa?
Sau…sa nu mai avem unghiile asa de subtiri si in acelasi timp sa beneficiem si de o manichiura cu gel?

Sunt sigura ca este dorinta multora dintre voi , de aceea trebuie sa aflati de primul gel pentru alungirea si corectia unghiei , care se dizolva cu aceeasi solutie ca a ojei permanente si cel mai important, fara pilire, nici inainte nici dupa.Niciodata!


Il recomand cu caldura pentru unghii sensibile, fragile, exfoliate, care nu cresc .
Sau pur si simplu, iti doresti extensii de unghii rezistente  si naturale,indiferent de ocazie.Aceasta este alegerea perfecta!


Nu necesita pilirea unghiei naturale si mai mult de atat , este un gel fara miros si una din putinele game care nu contine acrilati.Are un luciu de invidiat si suprafata e rezistenta la zgarieturi. Aspectul natural este atuu-l nr.1.  
Asa ca va invit sa aveti unghii de invidiat!

      Andreea-Nail Stilist

https://www.facebook.com/madlenenailbar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu