miercuri, 20 mai 2015

Minte, trup şi catifea
Te-ai întrebat vreodată care este cel mai relaxant masaj? Sunt sigură că da! Uite si raspunsul: masajul cu esenţe luxuriante, masaj facial şi corporal efectuat cu un ulei special,de la Galimard, incredibil de catifelat, care se absoarbe rapid în piele lasând-o plăcută la atingere, de o strălucire deosebită și foarte hidratată pe o perioadă îndelungată.
                Aroma acestui ulei alungă senzația de apatie, anxietate și depresie, fiind un tonic pentru sistemul nervos, reducând stresul și aducând un aport de concentrare, revigorare puternică, creând o stare de bine și beneficii pe plan spiritual. Toate aceste beneficii menţionate mai sus, sunt datorate conținutului de vitamina E, F, omega 3, omega 6 și antioxidanților.

 Acest masaj nu este deosebit doar datorită proprietăților uleiului, ci și a tehnicii de masaj a cărei esență este atingerea care vindecă trupul şi sufletul, mișcările fiind mai lente și mai meditative. Chiar dacă aparent este practicat doar la suprafața corpului, el pătrunde până în adâncul adâncurilor, ducându-ne într-o altă dimensiune...
                                                                                                                 Marta-terapeut masaj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu