joi, 5 noiembrie 2015

Sărutul perfect




Cu ajutorul buzelor putem găsi sufletul pereche, dar și îl putem dărui pe al nostru.
Când buzele se contopesc,  soarele răsare, luna strălucește și apare fericirea. Dar vraja sărutului se pierde atunci când apar buzele uscate cauzate de expunerea la soare , vânt, îngheț și lipsa de hidratare.
Buzele uscate ne pot umbri zâmbetul, iar unde el lipsește apare tristețea și chipul nu mai este luminos, vesel, plin de fericire, tinerețe și iubire. Acest obstacol al zâmbetului tău îl poți înlătura folosind regulat un balsam de buze care îți va face buzele mai fine și pline de viață. Un  balsam de buze perfect ar fi Colagen Colway, deoarece conține elastină, ulei de argan și jojoba, vit E, C, care ajută la regenerarea pielii uscate a buzelor și reduce inflamația.
Acest balsam mai este cunoscut și prin proprietățile sale de stimulare a producției de colagen și acid hialuronic. Timpul își poate pune amprenta și pe buzele tale, asa că, păstrează-le mereu tinere folosind regulat un balsam de buze corespunzător.Zâmbește celor din jur cu un zâmbet mai frumos  și așa vei face lumea din jurul tău mai bună.


Marta-estetician

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu