joi, 14 ianuarie 2016

Începe anul cu unghii puternice

      După toată agitația sărbătorilor a venit momentul pentru o pauza în care să te relaxezi și să uiți de toată agitația zilelor ce au trecut. Este un moment ideal pentru a acorda unghiuțelor tale o perioadă de
timp în care să se refacă și să se întărească.
      În cazul în care vă confruntați cu unghii moi, casante și exfoliante  aveți nevoie de un mic ajutor pentru a le ajuta să crească sănătoase și lungi.

Vă vin  în ajutor cu o gamă variată de tratamente pentru soluționarea tuturor acestor probleme.

Unghiile moi și casante vor crește puternice lungi și netede dupa refacerea stratului de keratina cu ajutorul extractului de okoume din tratamentul Tough Cookie.       Nail Defense este un tratament  îmbogățit cu o doză dublă de proteine vegetale ce pătrund în unghie pentru a repara și a oferi flexibilitate în timp ce uniformizează perfect straturile unghiei . Acest tratament este destinat unghiilor moi ce se rup ușor. 


         Nailtrition este cel mai puternic întaritor de la Orly destinat unghiilor puternic exfoliate sparte și avariate. Acesta conține extrac de bambus, colagen, minerale naturale, fier și proteine din grâu. Acest tratement este recomandat și personelor ce doresc să renunțe la gel pentru a repara și stimula creșterea naturală.

Ioana-Nail Stilist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu