miercuri, 29 martie 2017

Cum tratăm ciuperca piciorului și a unghiei



Potrivit statisticilor, una din cinci persoane suferă de diferite tipuri de ciupercă a picioarelor sau a unghiilor, cauza principală fiind sistemul imunitar slăbit. Ciuperca sau onicomicoza nu este o simplă problemă a picioarelor și a unghiilor, ci reprezintă o infecție parazită a corpului. Această boală nu este letală, dar netratată la timp, crește posibilitatea transformării bolilor cronice, în boli acute.
Onicomicoza apare ca rezultat al unui contact direct cu un fung, care începe să se dezvolte la nivelul unghiei și a patului unghiei și este favorizată de căldură și umezeală locală.
Persoanele infectate cu acest parazit trebuie să știe că astfel de infecții pot recidiva, indiferent de tratamentul utilizat,  mai ales dacă nu se iau măsuri de prevenție.
În ajutor ne vine ORLY, care, încă de la apariția lui pe piață, a celebrat îngrijirea unghiilor prin inovație și calitate superioară, oferind, pe lângă o impresionantă paletă de nuanțe, și o gamă completă de tratamente de îngrijire. ORLY fungus MD este un ser anti-micotic, special creat împotriva ciupercilor și a bacteriilor, ce previne și tratează ciupercile și bacteriile, împiedicând răspândirea lor pe porțiuni neinfectate.
Principiile active din formula unică ORLY elimină bacteriile și ciupercile, îmbunătățind vizibil aspectul unghiilor naturale.
Fungus MD este ideal atât pentru manichiură, cât și pentru pedichiură. Se utilizează după spălarea și uscarea mâinilor foarte bine, și se aplică de două ori pe zi.
Pentru a preveni infectarea unghiilor cu ciupercă este ideal ca atunci când mergem la piscină să folosim înainte serul anti-micotic de la ORLY, care funcționează ca un scut împotriva bacteriilor și posibilei infectări cu fungi. De asemenea, poate fi folosit zi de zi sau ocazional, pentru a preveni infectarea sau apariția infecțiilor unghiilor cu fungi, ce pot cauza situații neplăcute și disconfort.
Să nu neglijăm sănătatea unghiilor noastre!

Ramona – Nail Stilist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu