miercuri, 30 martie 2016

Culoare, culoare, culoare...

          
           

           Sfârșit de martie...încet,dar sigur, primăvara își intră în drepturi. Natura renaște,totul în jur se umple de viață, de culoare, de soare...Chiar și noi, oamenii, tânjim după căldura mult așteptată, verdele crud al ierbii, miresmele îmbietoare ale florilor. Și toate astea le simțim pe propria piele, le conștientizăm cu mintea, le trăim la intensitate maximă cu sufletul...


         Și cum altfel putem exprima ceea ce simțim dacă nu prin felul în care ne îmbrăcăm, ne aranjăm, ne accesorizăm. Așa că, doamnelor, CULOAREA  este must have-ul acestui sezon. Lăsați bucuria primăverii să se vadă în hainele colorate pe care știu că le iubiți, în manichiura la fel de colorată ce vă va însenina ziua ori de câte ori o priviți, în floarea din păr care vă face, parcă, să fiți cea mai frumoasă femeie din lume...pentru că, nu-i așa, o meritați din plin!
         

     
         Dar nu uitați că și felul în care ne fardăm este foarte important. Norocoasele cu ochi albaștri și verzi, au o gamă foarte variată de culori cu care pot jongla: de la nuanțele de portocaliu, cărămiziu, auriu și până la mov intens, bordeaux ,maro. Nici ochii căprui nu trebuie uitați, ei putând fi scoși în evidență de tonuri calde: nude, ciocolatiu, arămiu și chiar bronz sau crem sidefat.
        În concluzie, dragele mele, fiți îndrăznețe, sofisticate și mai ales încrezătoare în farmecul vostru!

                                                                                        Mariana- Estetician

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu