vineri, 1 aprilie 2016

E timpul să ne hidratăm picioarele...


A avea picioare frumoase nu înseamnă a avea picioare lungi de fotomodel, mereu epilate,iar unghiuțele date cu ojă. Pedichiura este foarte importantă în fiecare moment al anului. Pentru o hidratare completă a picioarelor, pedichiura SPA este mereu binevenită, deoarece acest tip de pedichiură se ocupă pe rând de toate problemele picioarelor tale.
Primul pas în efectuarea acestei pedichiuri este împachetarea tălpii cu un produs special, fie pentru o hidratare intensă a tălpii, fie pentru înlăturarea excesului de calus de pe aceasta. În timp ce  acționează produsul se va curăța cuticula și se dă forma unghiilor la un picior. Apoi  se finisează tălpile cu o  pilă specială înlăturând excesul de calus.
Al doilea pas este exfolierea. Acest pas este foarte important deoarece cu ajutorul gomajului se înlătură celelulele moarte de pe pielea picioarelor, gomajul având în același timp și rolul de a repara și hidrata pielea. Totodată prin masarea gomajului timp de 2-3 minute se stimulează și circulația sangvină de la nivelul picioarelor.
Aplicarea măștii este cel de-al treilea pas, și cu siguranță cel mai important, deoarece în această etapă, pielea se reface și se repară datorită activilor pe care îi conține masca.În timp ce acționează masca se  curăță cuticula iar apoi se scurtează unghiile și se dă formă la celălalt picior.  După înlăturarea măștii, pielea va avea vizibil un aspect mai catifelat și mai sănătos.
Hidratarea reprezintă etapa în care se oferă un moment de relaxare prin masaj, cu o cremă hidratantă, având în același timp și rolul de detoxifiere și refacere a pielii.

Așa că,dacă îți dorești să ai niște picioare hidratate și un moment de relaxare,alege o pedichiură SPA.

 Ioana - Nail Stilist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu