luni, 18 aprilie 2016

E simplu să fii frumoasă în fiecare zi!

Orice femeie, cu un ten tânăr sau mai puțin tânăr vrea să fie fermecătoare în fiecare zi. Iar viața să-i fie un podium pe care ea  să strălucească în orice moment din zi .
Machiajul de zi  specific tenului tânăr  este ușor și simplu de realizat. Tenul tânăr nu are nevoie de fond de ten, dar dacă doriți totuși să îl aplicați, folosiți o cantitatea mică, cât un bob de mazăre va fi suficient  pentru întreaga față, dacă îl veți întinde foarte bine și apoi îl veți fixa cu puțină pudră. Culoarea fardului de pleoape va fi în culori naturale mate și fără sidef,  fardul se va pune în special doar pe pleoapa mobilă fără a depăși pliul ochiului. Apoi aplicați rimelul ,dar aveți grijă să dați cu rimel și pe zona de deasupra genelor ,astfel vă asigurați că dacă a căzut puțin fard pe gene ,rimelul le va îndepărta și aveți grijă să nu exagerați cu cantitatea de rimel.


Sfat:

 Dacă ați atins cu  rimel în zone nedorite , evitați să ștergeți imediat, așteptați minim 10 minute să se usuce și apoi îl veți îndepărta foarte ușor cu ajutorul unui bețișor de bumbac. Un alt truc pentru aplicarea rimelului este acela de a folosi o lingurță pe  care să o țineți pe pleoapa mobilă până terminați de aplicat rimelul și astfel evitați să mai aveți de șters rimelul. 

Fardul de obraz nu este greu de ales pentru că aproape toate nuanțele se potrivesc  tuturor tipurilor de ten depinde ce doriți să experimentați.
Fardul de obraz de culoarea roșie ,înviorează foarte mult look-ul dumneavoastră.
Cel de culoare roz împrospătează un look gingaș și feminin.
Iar cel de culoare alb îl puteti folosi pentru a încerca un look  îndrăzneț.
Rujul  poate  avea diferite culori.
 Se recomandă persoanelelor  cu părul brunet  un ruj roșu aprins care va da un plus de senzualitate și  îți va pune în valoare dinții tăi albi. Persoanele cu parul blond pot alege un ruj roz ,deoarece vor ieși foarte frumos în evidență, iar feminitatea și gingășia va triumfa.
Sfat:
Înainte de a aplica rujul ,creați un contur cu creionul de buze ,astfel rujul va fi mult mai rezistent, iar peste ruj puțin luciu de buze, acesta va da mai mult volum buzelor tale. Nu vă axați doar pe o singură nuanță de ruj, voi sunteți libere să experimentați și să alegeți ce vi se potrivește cel mai bine sau puteți cere părerea unui specialist.

Machiajul  vă va da  un plus de încredere, vă va înlătura fricile, și veți  deveni mult  mai încrezătoare și sigure pe voi indiferent de situații. 

Diana-Make-up Artist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu