luni, 19 septembrie 2016

Sănătatea picioarelor tale

Picioare uscate și crăpate?
Călcâiele îți dau bătăi de cap?
Deshidratarea pronunțată este foarte rar un semn de boală. Răspunzători pentru această manifestare a pielii picioarelor ar putea fi: un săpun dur, lipsa hidratării sau apa dură împreună cu excesele din vară pot duce la o deshidratare profundă atât a pielii cât și a tălpilor picioarelor.
Nu aștepta ca pielea picioarelor să devină dureroasă!
Soluția poartă un singur nume: GEHWOL SPA MEDICAL!
În 1882, chimistul Eduard Gerlach a fost ”pionierul” industriei moderne a îngrijirii picioarelor, fiind primul producător pe scară largă a emulsiei care previne și elimină durerea picioarelor, emulsie pe bază de potasiu, acizi grași nesaturați, lubrifianți minerali și uleiuri esențiale cu acțiune dezinfectantă.
Pe lângă toate aceste beneficii, brandul GEHWOL pune pe primul loc susținerea luptei împotriva complicațiilor dezvoltate de persoanele care suferă de diabet.
Produsele GEHWOL sunt testate dermatologic și aprobate de Asociația Germană a Diabetului (DDB), Asociația Germană pentru îngrijirea picioarelor și Asociația Germană de Podiatrie.
Ingredientele ce se ocupă de fiecare problemă a picioarelor sunt: săpunurile speciale medicale ce conțin ingredinte active împotriva formării bășicilor, ajutând totodată la menținerea nivelului de transpirație al pielii; uleiul de avocado-bogat în ingrediente care lasă pielea catifelată. Indicat în special pentru pielea uscată și ”solzoasă”, descuamată; uleiul de jojoba- conferă elasticitate pielii; lanolina- similară cu grăsimea produsă de dermă cu excelente proprietăți de curățare și bogată în vitamina D; grăsimile naturale-previn formarea calusului și a formării crăpăturilor și nu în ultimul rând, uleiuri extrase din germeni de grâu-bgat în vitamine, hrănește pielea și întărește unghiile.
Astăzi vă vom propune câteva produse speciale din gama GEHWOL ce sar în ajutorul tuturor!
În primul rând , Callus Cream - pentru îndepărtarea calusului având ca ingrediente uree, glicerină și alantoină, împreună acționând eficient împotriva calusului iar extractul de mătase ajută ca pielea să rămână fină și catifelată.
Iar dacă pielea este deja crăpată, nu vă faceți griji, SALVE de la GEHWOL vine cu soluția.
Unguentul pentru piele crăpată conține uleiuri esențiale, panthenol și bisabol, un component al mușețelului ce previne apariția inflamațiilor.
Aplicarea de două ori pe zi , prin masare ușoară și utilizarea constantă, duce la vindecarea crăpăturilor, previne apariția lor și pielea își recapătă elasticitatea.
Pentru un plus de beneficii, vă așteptăm la noi unde specialiștii noștrii vă vor ajuta cu cele mai bune sfaturi, soluții și servicii!

Cu acest  ajutor special, picioarele dumneavoastră nu numai că vor fi mai sănătoase, ci vor radia de fericire!

Roxana - Nail Stilist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu