sâmbătă, 28 mai 2016

Bărbatul perfect are mâini de catifea!

   

De obicei bărbații sunt predispuși în a avea mâinile uscate și crăpate, din cauza diferitelor domenii în care lucrează ori din cauză că mâinile lor  intră direct  în contact cu diferite produse chimice.Astfel mâinile lor incep să arate neplăcut și să creeze acel disconfort fizic si psihic atunci când trebuie să se prezinte la un eveniment, o întâlnire de afaceri  sau poate o întâlnire romantică. 
Vestea bună este că există soluții și pentru această situație jenantă. Totul depinde de vointa dumneavoastră şi de dorinţa de a schimba acest aspect îmbătrânit și aspru al pielii dumneavoastre.
Puteți incepe prin a lucra la acest aspect încă de acasă până a apela la specialistul din salon .
Iată câteva idei utile pentru  barbati/ mici ritualuri  de ingrijire a mainilor:

1.Folosește mănuși ori de câte ori știi că vei intra în contact cu substanțe chimice sau alte solutii despre care știi că ar putea pigmenta pielea mâinilor ori ar putea afecta intr-un fel aspectul acestora.
2. Pentru a asigura mâinilor hidratare pe intreaga zi folosește o cremă  puternic hidratantă, specială pentru bărbați după fiecare spălare a mâinilor.
3.Odată pe săptămână îți poți prepara singur acasă o mască pentru mâini, amestecând într-un bol : două lingurițe de ulei de măsline,două lingurite de avocado bine copt, pisat, si o ligurită de miere de albine. Această mască trebuie aplicată pe suprafața mâinilor, după care, de preferat ar fi, să se împacheteze mâinile cu o folie alimentară și să fie înfășurate în câte un prosop fiecare și să se aștepte 20- 30 min să acționeze. După care, se clătește masca în apă caldută.
4.Pentru a restabiliza structura originală a pielii și a regenera țesuturile pielii puteți apela la manichiura Spa cu colagen natural din salon, care aduce un mare aport de substanțe nutritive atât pielii cât și unghiilor. Această manichiură amână procesul de îmbătrânire al pielii și netezește cicatricile.

Când mâinile sunt frumoase ,viata e mai frumoasă ...!

Diana -Nail Stilist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu