luni, 16 mai 2016

Ce e nou?



În ultimii ani au apărut tot felul de noi tendințe care mai de care. Domeniul manichiurii a trecut și el prin tot felul de schimbări.

Cea mai importantă schimbare este legată de cuticule. Tot mai mulți specialiști recomandă acum hidratarea și îngrijirea acestora, în locul tăierii excesive.




Oja flexibilă este cea mai nouă ojă apărută ce a revoluționat manichiura clasică. Această ojă este cu totul deosebită prin textură, timpul de uscare mult mai rapid decât la oja clasică, datorită culorilor vibrante și cremoase, dar și a rezistenței mai îndelungate decât la oja clasică, aceste oje rezistând pe unghii până la 10 zile.










Foliile metalice pentru unghii sunt și ele  la mare căutare vara aceasta. Aceste folii reușind să creeze un efect deosebit. Deși se găsec pe  piață de mai bine de doi ani, acestea nu și-au pierdut din stălucire.








                      Modelele și acesoriile se schimbă de la un sezon la altul, dar frenchul reinterpretat și modelele abstracte atât cele geometrice cât și cele romantice  sunt la mare căutare.                        





Eu vă recomand cu mare drag să încercați fiecare din aceste noi tendințe și vă asigur ca veți fi plăcut surprinse.

                                                                                                                                 
   Ioana-Nail Stilist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu