luni, 9 mai 2016

Importanța și influența culorilor în viața noastră.

Culorile există în fiecare moment al vieții noastre, au influență asupra stării noastre de spirit, asupra capacității de memorare și chiar asupra gustului mâncării. În concluzie asupra întregii vieți.
Am preferat întotdeauna culorile închise și fotografiile alb-negru. Dar încercați să vă imaginați lumea fără culori! Ritmul ar fi prea alert, sufletul nu ar cunoaște călătoria inițierii. Culorile, dincolo de percepția și trăirea lor efectivă, sunt și o oglindă a personalităților noastre. Culorile strălucitoare sunt des alese de oamenii de acțiune, comunicativi, iar cele pale de cei timizi, mai tăcuți. Cu toții poate am avut momente dificile dimineața, stând în fața șifonerului și încercând să asortăm culorile din garderoba noastră. Într-adevăr există persoane care par să posede un simț în plus, însă unii dintre noi au nevoie de puțin ajutor.

Regula din spatele coordonării culorilor este simplă. Indiferent că este vorba despre stilul nostru vestimentar, make-up, manichiură, pictură, design interior etc. Regula are la bază roata culorilor..te invit să arunci o privire asupra ei și o dată ce ai înțeles-o, combinarea și asortarea culorilor va deveni o activitate simplă și distractivă. https://en.wikipedia.org/wiki/Color_wheel
Gabriel - Nail Stilist/Make-up Artist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu